Dragi biraj kuhinju

Datum:
28.02.2020

Dragi, biraj kuhinju je zabavna aktivacija na Radiju S koja ti može doneti Jela kuhinju! Slušaj pažljivo Radio S od 2. do 6. marta jer tražimo muškarca kome ćemo da poklonimo glanc novu Jela kuhinju ali pod uslovom da javno položi zakletvu da će minimum dva puta nedeljno svojoj lepšoj polovini da kuva. Dragi, biraj kuhinju Prvi slušalac (mora biti muškarac) koji se javi na poziv Irene i Ivana dobija 30 sekundi da  nabroji što više pojmova iz oblasti kulinarstva na zadato slovo. Onaj slušalac koji bude imao najviše tačnih odgovora na kraju nedelje osvaja  novu Jela kuhinju i  javno polaže zakletvu da će minimum dva puta nedeljno svojoj dragoj spremati ručak u novoj Jela kuhinji. U slučaju da na kraju nedelje imamo dva slušaoca sa istim brojem tačnih odgovora, ko se prvi od njih javi na poziv voditelja – osvaja kuhinju. Ostali takmičari dobijaju utešne nagrade od našeg sponzora. – Set noževa za sir. Pravilnik akcije pogledaj OVDE. Dragi, biraj kuhinju samo na Radiju S od 2. do 6. marta! Slušaj više pesama koje voliš i osvoji sjajne nagrade! Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Zabavi se i informiši kroz dnevni sadržaj gde te takođe čeka i puno nagrada.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI