Draga, biraj koncert

Datum:
04.03.2019

Radio S u susret 8. Martu vodi 200 žena na pet najlepših koncerata u martu! Slušaj Radio S i osvoji karte za svoju dragu damu jer Marija Šerifović, Vlado Georgiev, Jelena Tomašević, Sergej Ćetković i Van Gogh prave koncerte koji su savršen poklon za 8. mart! Draga, biraj koncert Kad god čuješ bilo kog od navedenih izvođača na Radiju S u vremenskom intervalu od 06 do 22 h radnim danima , pozovi 011 40 40 400 i osvoji karte za  pet najlepših koncerata  koji će biti održani tokom meseca marta. (Karte mogu da  osvajaju samo žene ili muškarci za žene). Karte osvaja onaj učesnik koji prvi uspostavi telefonsku vezu sa redakcijom radija. Pravilnik AKCIJE pogledajte OVDE.

PREPORUČUJEMO

Kuhinja da pevaš!

Osvoji novu kuhinju Jela Jagodine i proslavi na originalan način – dovodimo ti Magla bend na svečano otvaranje tvoje nove kuhinje.

Neradni petak na Radiju S!

Svake nedelje jednom slušaocu poklanjamo neradni petak. Prijavi svog kolegu ili sebe, a mi ćemo se potruditi da kod tvog šefa izboksujemo slobodan petak.

POVEZANE VESTI

Osvoji Vitalia poklon paket

Osvoji Vitalia poklon paket u ponedeljak, 19.10. u emisiji Buđenje na Radiju S2. Na znak Gorice i Dragana pozovi 011 40 40 470 i osvoji poklon paket Vitalia Raw barova.

Najlepše želje u Buđenju

Najlepše želje u Buđenju! Gorica i Dragan po svom ubeđenju biraju najbolju poruku i nagrađuju je sa po jednim paketom od 20 čokolada “Najlepše želje”.