Zoi: Super su mi Breskvica i Teya Dora, ali ja sam glasala za Kurtića

Datum:
19.03.2024

Zoi, koja je pre nekoliko dana izbacila svoj album prvenac, „Moje boje“, gostovala je u Jutranjem programu na Radiju S.

Između ostalog, komentarisala je i ovogodišnju Pesmu za Evroviziju, pa je na pitanje voditelja da li je tim Breskva ili Teya Dora, odgovorila:

  • Nemam pojma stvrano, super su mi obe. Ja sam glasala za Kuritća. Mnogo volim i Lenu Kovačević, jako je volim, i moju drugaricu Ivu Lorens – i za nju sam glasala, ali i za Kurtića sam glasala i to sam mu rekla.

Komentarisala je i buru koju je u javnosti izazvalo glasanje publike i glasanje žirija.

  • Ja ne znam šta je sa našim narodom koji samo jedva čeka da pljuje nekog. Pre nego što je Teya Dora pobedila, pljuvali su ovu, sad kad je pobedila, pljuju ovu. O čemu se radi? Pljuvači ne mogu da nestanu, samo možeš da ojačaš u glavi – rekla je Zoi.

U razgovoru sa Zoi, voditelji Irena i Ivan pitali su je i da li bi se ona nekada prijavila za PZE?

  • Volela bih možda nekada, kada bih bila sigurna u sebe, ako se to ikada desi. Ne bih volela da se stavim u tu situaciju. Ako bih to radila, volela bih da dam beskrajno koliko mogu sebe, da to liči na nešto i da bude to to. Prvo, to nije lako, tu sigurno niko nije srećan kada izgubi. I onda pljuvanje ljudi koji nisu srećni kada izgube. To stvarno nije ok, jer niko nije srećan kada izgubi. Možeš lakše ili teže to da prihvatiš, ali ne možeš da kažeš - uopšte nisam hteo da pobedim. To je laž.

Tako da, ako se desi desi se, ako ne, nastavljamo da glasamo za Kurtića.

Celo gostovanje Zoi u Jutarnjem programu Radija S - šta je tetka Nataša Bekvalac rekla za novi album, koliko je Zoi aktivna na tviteru i šta je tamo šokira, kao i o drugim temama, možete pogledati na You Tube kanalu Radija S.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI