BTS osvojii 9 nagrada i najavili novi album

Datum:
05.12.2019

BTS osvojili 9 nagrada i najavili album sinoć na  dodeli Azijskih muzičkih nagrada. Dodela MAMA – Mnet Azijskih muzičkih nagrada u Japanu održana je 4. decembra. Celo veče je bilo u znaku pop grupe BTS. Momci su osvojili 4 Daesanga – glavne nagrade, među kojima je i nagrada Umetnici godine i time postavili nove rekorde, po kojima su čuveni ove godine. Osvojili su i nagradu za album godine, koji je dobio njihov Map Of The Soul: Persona, a nagradu im je uručio komičar Jimmy Fallon.
„U ovom trenutku radimo na novom albumu. Mislim da ćemo uskoro moći da izađemo pred vas sa novim pesmama,“ rekao je Jimin.
U nastavku večeri osvojili su nagradu  Svetske ikone za koju su glasali  fanovi.
„Svakom članu ARMIJE koji gleda ovo poručujemo: vi ste nam dali ovu nagradu i vi ste nam dali svet. Album smo nazvali Persona (ličnost) a vi ste nam je podarili. Volimo vas,“ rekao je RM.
Nagradu za pesmu godine osvojili su za pesmu Boy With Luv, koju su snimili sa Halsey. Njima je pripala i nagrada za najbolji muški sastav, omiljenog muškog izvođača i najbolji plesni performans muške grupe, za numeru Boy With Luv, kao i za video godine. Ovi momci iz Južne Koreje su očarali svet poslednjih godina. BTS je skraćenica za Bangtan Sonyeondan, što bi u grubom prevodu sa korejskog značilo ‘izviđači koji su otporni na metke’, ali su poznati i po imenima Bangtan Boys, Bulletproof Boy Scounts ili Beyond The Scene. Grupa je osnovana 2013. godine. Imaju jedan od najačih fandoma na svetu, koji zovu A.R.M.Y, a to su dokazali 2017. godine na dodelama Billboard nagrada, kada su dobili nagradu za najjači fandom, pobedivši Justina Biebera i Selenu Gomez. Za najboljeg internacionalnog izvođača proglašena je Dua Lipa, koja je izvela novi singl Don’t Start Now.
BTS

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI

BTS radi na novom albumu

BTS radi na novom albumu, potvrdio je RM iz poznate k-pop grupe, u live uključenju YT. Ubuduće će svoje planove objavljivati na ovaj način jednom nedeljno.