Sara Jo pokazala svog dečka u javnosti

Datum:
24.06.2021

Sara Jo je došla na premjeru filma „Buč Kesidi: Euforija uživo“ sa producentom Milkom Babićem, Ovaj par je na projekciji filma nasmejano časkao, razmenjujući neđnosti i držeči se za ruke. Mladi par je u vezi od 2019. godine i često je do sada Sara kačila slike sa njim na svoj profil, doduše uglavnom na story.

Ljudi koji ih zaju kažu da imaju ista interesovanja, vole sport, muziku, a i jedno drugo podržavaju u svemu. Ako ste malo bolje primetili, Sara lajkuje skoro svaku fotografiju Milku. Često zna da stavi i srce kao znak zaljubljenosti. Sara i Milko često zajedno voze električne trotinete, ali idu i na treninge. Inače, Milko je neko ko voli atletiku, pa redovno posećuje maraton. Od prošle godine i žive zajdno i često putuju, zajedno sa Sarinim ljubimcem. Iako retko daje intervjue na temu privatnog života, u par navrata je i potvrdila da je u srećnoj vezi.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI

Sara Jo o Angellini

Sara Jo o Angellini na dodeli MAC nagrada je imala samo reči hvale. Smatra je jednom od najtalentovanijih izvođača na domaćim prostorima.