One su najplaćenija ženska grupa na Balkanu

Datum:
16.06.2021

Hurricane je trenutno napoznatija srpska ženska muzička pop grupa koju čine pevačice Sanja, Ksenija i Ivana. Grupa je osnovana 2017. godine sa planom da se snimaju pesme za inostrano tržište. U septembru 2019. godine grupa Hurricane proslavile su se u Srbiji sa pesmom Favorito koja je postala jedan od najslušanijih hitova.

Nakon što su se u Srbiji proslavile sa pesmom Favorito, nekoliko meseci kasnije izbacili su pesmu Avantura koja takođe za veoma kratak vremenski period postaje pravi hit. Spot za tu pesmu snimile su na Karibima, a pesmu su objavile u novembru iste godine. Početkom 2020. godine izbacuju pesmu pod nazivom Brzi prsti koja ubedljivo zauzima prvo mesto na YouTube Trending listi.

Iako nisu pobedile na Eurosongu, samo učešće i hitovi koje su izdale omogućile su im da budu najplaćnija ženska grupa na Balkanu. Tražene su više nego ikad, a cene njihovih nastupa se kreu i do 10 000 evra. U narednom peridou imaju zakazano već 40 nastupa pa je lako izračunati koliko će popularne Hurricanke zaraditi ovog leta. 

PREPORUČUJEMO