Demi Lovato objavila najličniji spot do sad

Datum:
06.04.2021

Pevačica Demi Lovato je objavila 2. aprila novi album na kojem se nalazi pesma Dancing with the Devil , koju prati potresan spot, o onoj noći kada je zamalo izgubila život zbog predoziranja.  Spot počinje izjavom o odricanju odgovornosti koja kaže: „Ovaj video prikazuje zavisnost, upotrebu , traumu i seksualno zlostavljanje, sadržaj koji će nekima biti uznemirujuć.“ U narednoj sceni, Demi je u bolnici gde ima transfuziju krvi, zatim ide u trenutke pre nego što se predozirala i trpela zlostavljanje. Nakon toga, vidimo kako njen pomoćnik ulazi u sobu i zatiče je kako ne reaguje, a zatim dolaze bolničari koji će joj pomoći da je vrate u život.Ostatak video snimka prati njen put do oporavka u bolnici i završava se otkrivanjem njene tetovaže „Survivor“ na vratu.

Pogledajte spot:

Ceo album i nosi naziv po ovoj numeri: Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over, a na njemu se nalazi i duet sa Arianom Grande pod nazivom Met Him Last Night, za koji će se, kako pišu strani mediji, tek snimati spot, a pesmu možete poslušati:

Pored Ariane Grande, na albumu se nalaze kolaboracije sa Saweetie i Noah Cyrus. Saweetie gostuje na pesmi “My GFs are My BFs”, a u pitanju je prava feministička numera.  Demi je već ranije objavila numeru What Other People Say, na kojoj joj je gost Sam Fischer, a koja se na albumu nalazi na 10. mestu.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI