Billie Eilish snima soundtrack za film

Datum:
16.10.2019

Billie Eilish je ovih dana glavna vest u muzičkoj i filmskoj industriji. Njen hit Bad Guy se čuje u trejleru za film Bombshell, koji će biti premijerno prikazan u bioskopima 20. decembra. Njena pesma je soundtrack za dvoipominutni klip koji najavljuje film u kojem će glavne uloge igrati Charlize Theron, Nicole Kidman i Margot Robbie. Pesma Bad Guy je izašla pre 6 meseci i spot ima skoro 600 miliona pregleda na YouTubu. Pevačica u poslednje vreme često ima koncerte, a na poslednjem se desio manji skandal kada joj je neko iz publike ukrao prsten. Često se fanovi na koncertima bore da uhvate neku ličnu stvar koju zvezde’’bacaju’’ u publiku, ali na ovom koncertu se nije to desilo. Dok je Billie izvodila svoj hit Ocean Eyes, spustila se do publike kako bi se pozdravila sa fanovima. Posle slikanja i grljenja sa publikom, ona se vratila na binu ali bez prstena.
Neko mi je ukrao prsten. Pretpostavljam da sam ja kriva. Ko god da je to uzeo, zadrži to sranje. Jesi li ti dobro? Da li si ti bio zgnječen? Ne? U redu, ja jesam.
Publika je odmah počela da negoduje, ali niko se nije javio i vratio prsten. Ovo je samo jedan od dokaza, da je njena karijera definitivno na uzlaznoj putanji. Mnogi ne znaju da je njen stariji brat, Fineas O Konel imao najveći značaj u početku njenog puta do slave. On je imao svoj bend i napisao pesmu Ocean Eyes. Ona ju je 2015. izvela i postavila na YT. Pesma je za kratko vreme dobila preko 10 miliona pregleda i lajkova. Brat joj je pomogao da snimi singl Bellyache. Zatim je snimila pesmu sa naslovom Bored koja je uključena u oficijalnu listu pesama poznate Netfliks serije 13 razloga zašto. Kasnije te godine izbacila je EP Don't Smile At Me u avgustu 2017. Posle pojave EP-a na nekoliko nacionalnih i internacionalnih top lista, proglašena je za novog umetnika u usponu. Iste godine, objavila je remiks svoje pesme Watch koji je preimenovan u Burn. U 2018. godini, objavila je singlove Bitches Broken Hearts i You Should See Me In A Crown. Početkom 2019. godine izašao je album When We All Fall Asleep Where Do We Go i postigao velike uspehe na plejlistama, naročito pesme Bad Guy i Burry A Friend koje sadrže veoma kontroverzne spotove. Slušaj hitove na omiljenom Radiju S2 i budi u toku sa novitetima sa svetske muzičke scene.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI