”Senorita” dostigla milijardu pregleda

Datum:
04.05.2020

”Senorita” dostigla milijardu pregleda na YouTubu za samo 10 meseci. Pesma je inače prošle godina proglašena za hit godine. Jedan od najsenzualnijih spotova je nastavio da se gleda i dalje u ovoj godini. Senorita je bila najslušanija pesma u 2019., na streaming platformi Spotify.  Korisnici su preslušali ovu pesmu više od milijardu puta na ovoj platformi još u decembru prošle godine, samo pola godine od objavljivanja pesme. Inače, ovo je  prvi singl Shawna Mendesa koji je dospeo na prvo mesto Billboardove liste, dok je Camila na toj poziciji bila sa numerom Havana 2018. godine. Ovaj video, u kome Mendes i Cabello glume zaljubljeni par, objavljen je pre nego što su njih dvoje otkrili da su u vezi, iako se u tome uveliko pisalo i pričalo. Ovo nije njihov prvi duet. 2016. godine objavili su pesmu I Know What You Did Last Summer. Shawn Mendes i Camila Cabello su zvanično u vezi od prošlog leta, ali priča o njihovoj ljubavi traje dosta duže. Dugo vremena su bili samo prijatelji, a razlog što su se tek prošle godine smuvali je Camila. Pevač je taj koji je oduvek gajio emocije ka njoj. Dok se nalazio na svetskoj turneji u Aziji, još pre pandemije,  jedan fan u Kini ga je pitao za savet, šta da radi jer je zaljubljen u osobu koja mu ne uzvraća ljubav. Shawn je na to odgovorio:
Dugo bi mi trebalo da ti ispričam celu priču o Camili. Ali moraš da se boriš za nekoga koga stvarno voliš. Ako ga stvarno voliš, osvojićeš ga. Samo je potrebno vreme. Ali moraš stvarno da ga voliš.
Novinari i fanovi su ga takođe pitali da li će posle planetarnog hita Senorita snimiti još neku zajedničku pesmu.
Još jednu? To nam još nije u planu. Ali sigurno ćemo snimiti još zajedničkih pesmama jer provodimo puno vremena zajedno.
”Senorita” dostigla milijardu pregleda. Slušaj ovu pesmu i hitove i ništa drugo na Radiju S2. Slušaj radio uživo, preko weba, ili skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije.

PREPORUČUJEMO