Željko Joksimović održao online koncert na svoj rođendan

Datum:
21.04.2020

Željko Joksimović održao online koncert na svoj rođendan ispred Skupštine grada u Beogradu. Publiku je na ovaj način oduševio, i to na drugi dan Vaskrsa, ali i svoj rođendan!
- Ovo je za sve one koji se bore i nadaju, za sve koje nisu više sa nama, za ovu zemlju, ovaj grad - rekao je Željko na samom početku.
Joksimović je izveo svoje najveće hitove, koji su obeležili njegovu karijeru dugu više od dve decenije. Svirajući klavir, otpevao je jednu od svojih najlepših balada "Ljubavi", a zatim i "Ima nešto u tom što me nećeš", "Devojka", "Lud i ponosan" i druge. Željku su se u jednom trenutku pridružili i putem video poziva i muzičari i pevači koji su od svojih kuća zasvirali i zapevali zajedno sa Željkom.
"Ljubav u doba korone" - opis moje ljubavi prema Željku trenutno. :) Taj anđeoski glas je uspeo da učini da na sat vremena potpuno zaboravim i strah, i brigu, pa čak i šta je korona. Srećan rođendan od srca i hvala ti u ime svih fanova na ovom divnom poklonu. <3 – samo je jedan od komentara fanova na YouTube kanalu Željka Joksimovića gde možete pogledati koncert ako ste juče propustili.
Juče je počeo prvi u nizu koncerata "Beograd pobeđuje", a građani Srbije su uživali online u hitovima Željka Joksimovića. Ovi koncerti će biti organizovani svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati u Skupštini grada Beograda. Željko Joksimović održao online koncert na svoj rođendan, slušaj njegove najveće hitove na Radiju S i kanalu Radio S Pop & Rock. Slušaj radio uživo, preko weba, ili skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe najnovije vesti iz sveta muzike i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI