Vukašin Irie FM - 25 godina Radija S

Datum:
20.11.2019

Vukašin Irie FM je bio jedan od mnogih zvanica na proslavi 25 godina Radija S. Na naše pitanje šta planira narednih 25 godina, Vukašin je odgovorio:
Planiram da nestanem što se tiče rada i što se tiče bavljenja muzikom i što se tiče bavljenja mojim primarnim poslom. Nadam se da ću što više stvari da vidim i doživim. Nadam se da će narednih 25 godina stvarno biti sporije nego prvih 25 godina, iako sve ukazuje da će biti baš suprotno tome. Tako da, nadamo se najboljem.
Irie FM je vokalno instrumentalni sastav osnovan 2001. godine u Beogradu. Izdanja benda variriraju od ruts regea uz dab verzije do modernog popa, a njegov frontmen je Vukašin Marković, tekstopisac i trombonista. Osvojili su mnogobrojne nagrade za svoj rad, a ističu se nagrada za najbolji rege bend jugoistočne Evrope i nagrada za najbolji evropski rege bend, 2012. godine. Vukašin Irie FM Do sada su objavili dva studijska albuma, 2010. Skills Of The Youths i Putevi 2018. godine. Drugi studijski album pod nazivom Putevi, izašao je prošle godine. Na albumu se nalazi devet pesama, a objavljeni su spotovi za numere Što ti telo pulsiraLjubav što smo stvorili i spot za pesmu Putevi u kojem se pojavljuju glumac Sergej Trifunović i manekenka Sonja Pavlica. Vukašin Irie FM, i Kliziš, jedna od njihovih najboljih pesama, iz 2015. godine na tvom omiljenom Radiju S! Narednih 25 godina počinje SAD!

PREPORUČUJEMO