Top 5 albuma koje očekujemo u 2020. godini

Datum:
08.01.2020

Top 5 albuma na svetskoj muzičkoj sceni koje sa sigurnošču očekujemo u 2020. godini su novi albumi  zvezda kao što su Selena Gomez, Justin Bieber, Halsey, Kesha i Dua Lipa. Selena Gomez  je Božić provela potpisivajući svoj novi album, koji izazi 10. januara. Selena je tokom božine noći potpisivala 10000 kopija novog albuma Rare, koji izlazi 10. januara. Top 5 albuma Ona je pre određenog vremena objavila ime i omot novog albuma, ističući koliko je uzbuđena što će ugledati svetlost dana.
„Ne mogu da verujem da vam otkrivam omot i naziv mog novog albuma RARE, koji izlazi 10. januara,“ napisala je tada na društvenim mrežama.„Ovo je najiskrenija muzika koju sam do sada stvorila i jedva čekam da čujete moje srce,“ dodala je. U videu koji je objavila postoji i spisak pesama.
Justin Bieber je 3. januara objavio prvi singl nakon 4 godine Yummy a dana kasnije je objavio i spot za pomenutu pesmu. U spotu Justin ima ružičastu kosu, a samu pesmu su producirali Kid Culture, Sasha Sirota i Jason Poo Bear Boyd. Još uvek se ne zna tačan datum izlaska albuma, ali je definitvno u toku ove godine. Halsey  nedavno bila u žiži javnosti zbog tekstova o sada planetarno poznatoj Camili Cabello, kada je internet zajednica optužila pomenutu pevačicu da je inspiraciju za dizajn novog albuma, nastupe ali i numere, potražila u delima svojih koleginica i kolega, među kjima je i Halsey. Halsey je u vezi sa zvezdom serije Američka horor priča od septembra 2019. godine. Kesha se 2019. godine vratila na scenu posle 4 godine pauze sa najboljom pesmom koju je snimila u svojoj karijeri Praying, hrabru baladu u kojoj peva o ljubavi i empatiji prema osobi koja ju je povredila. Zahvaljujući pesmi  New Rules, britanska pevačica kosovskog porekla  Dua Lipa uspela je da u kratkom vremenskom roku postane jedna od najtraženijih zvezda u svetu. Top 5 albuma nove 2020. godine isčekujemo željno, a do tada slušamo hitove i ništa drugo na omiljenom  Radiju S2!

PREPORUČUJEMO