Shawn Mendes priznao da je oduvek voleo Camilu

Datum:
30.09.2019

Shawn Mendes i Camila Cabello su zvanično u vezi od ovog leta, ali priča o njihovoj ljubavi traje dosta duže. Dugo vremena su bili samo prijatelji, a razlog što su se tek ove godine smuvali je Camila. Pevač je taj koji je oduvek gajio emocije ka njoj. Shawn Mendes se trenutno nalazi na svetskoj turneji i pre par dana je bio u Aziji. Posle koncerata slikao se i pričao sa svojim fanovima. Jedan fan u Kini ga je pitao za savet, šta da radi jer je zaljubljen u osobu koja mu ne uzvraća ljubav. Shawn je na to odgovorio:
Dugo bi mi trebalo da ti ispričam celu priču o Camili. Ali moraš da se boriš za nekoga koga stvarno voliš. Ako ga stvarno voliš, osvojićeš ga. Samo je potrebno vreme. Ali moraš stvarno da ga voliš.
Novinari i fanovi su ga takođe pitali da li će posle planetarnog hita Senorita snimiti još neku zajedničku pesmu.
Još jednu? To nam još nije u planu. Ali sigurno ćemo snimiti još zajedničkih pesmama jer provodimo puno vremena zajedno.
Senorita ima preko 653 miliona pregleda, a video koji je možda i bolji od oficijalnog spota je njihov nastup sa MTV Video Music Awards koji pokazuje ljubav i strast koju dele. Pre dve nedelje Shawn Mendes je okačio na svoj Instagram video koji ima sad skoro 30 miliona pregleda, u kojem se ljubi sa Camilom. Pre toga, mnogi su komentarisali da se njih dvoje ljube ko ribe, pa su došli na ideju da snime možda i najgori poljubac ikad. Video je postao viralan i jedan od gledanijih na Instagramu. Pogledajte video na njegovom Instagram profilu.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI