Shawn Mendes - Smejali su se njegovom pevanju, a danas je jedna od najvećih zvezda!

Datum:
24.06.2019

Shawn Mendes je danas jedan od najpopularnijih izvođača na svetu, sa preko 2 miliona prodatih albuma, ali njegovi počeci nisu bili laki. Njegov talenat su mnogi dugo osporavali jer se na muzičku scenu probio preko društvenih mreža. Njegove hitove danas možete slušati na Radiju S4. Slaveći veliki uspeh njegovog najnovijeg singla Señorita, Shawn je  juče na Instagramu  napisao:
Prisećam se devetog razreda. Dan nakon što sam objavio svoj prvi cover na YouTubu još 2014. Starija deca su mi u hodniku škole uzvikavali: ’’Pevaj meni Shawn, pevaj meni’’. Osećao sam se očajno. Osećao sam se kao predmet šale. Kao da je ono što radim glupo i pogrešno. Ipak, imao sam sreće. Imao sam najbolje prijatelje i najbolje roditelje. Oni mi nikada ne bi dozvolili da prestanem da radim ono što volim, samo zato što neko drugi misli da je to glupo. Muzika za mene nije šala. Svaka osoba zaslužuje da radi ono zbog čega se oseća živim.  Ne pišem ovo samo 15-godišnjem dečaku koji se plaši da juri svoje snove zbog drugih, već i 50-godišnjacima koji se još uvek boje.
  Shawn Mendes danas ima 45 miliona pratilaca na Instagramu, i jedan je od najpopularnijih izvođača na svetu. Verujte u sebe i svoje snove!

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI