Severina pesmu ’’Rođeno moje’’ posvetila sinu

Datum:
05.11.2019

Severina pesmu ’’Rođeno moje’’ posvetila sinu, Aleksandru i rasplakala sve mame u regionu dirljivim spotom. Jedna od najvećih zvezda sa ovih prostora, objavila je, kako mnogi kažu najemotivniju pesmu i spot u svojoj dosadašnjoj karijeri. Pesma „Rođeno moje“ je objavljena pre 24h na YouTubu i već je 3. u trendingu u Srbiji.  U snažnoj i emotivnoj poruci koju Severina šalje kroz ovu baladu prnašle su se mnoge žene, a pesma posvećena njenom sinu Aleksandru dosta opisuje i Severinin život.
”Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek… Kad mi ju je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je išla snimiti. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav.” – izjavila je Severina.
Pesmu je napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, autor pesama ‘Kao’, ‘Alcatraz’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Dobrodošao u klub’, ‘Italiana’, ‘Uzbuna’, ‘Ko me tjero’…
Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvezdu, umetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog deteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvesnoh ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvek sam ih hteo pretočiti u jednu ovakvu pesmi. Tako je nastalo 'Rođeno moje' i jako sam sretan zbog toga.'' – rekao je autor pesme.
Spot je sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, koji je i reditelj njene predstojeće turneje ‘The Magic Tour’, na kojoj će pesma ‘Rođeno moje’ imati i svoju premijeru uživo – 23.novembra u Beogradu. Nežne fotografije koje su urađene specijalno za ovu priliku, prate ovaj divan spot u kojem vidimo Severinu s bebom, koja lagano raste i odrasta u dečaka, momka…. ali majčina ljubav ne prestaje. Ovo su par stihova pesme, koju će sve mame zavoleti na prvo slušanje:
Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja   Kad si mlad vjeruješ svima   A ne znaš kakvih ljudi ima   Iz ovog gnijezda pile gdje bi sad   Gledaju me oči tvoje, Kao preslikane moje
Severina pesmu ’’Rođeno moje’’ je posvetila sinu, Aleksandru, koji ima 7 godina. Severina je nedavno gostovala na Radiju S, pričala o svom predstojećem koncertu i otpevala neke od svojih najvećih hitova LIVE.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI