Senidin hit „100%“ preslušan million puta na Spotify-u

Datum:
04.12.2019

Senidin hit „100%“ koji je izašao pre samo 5 dana, peslušan je na platformi Spotify više od million puta! Prethodni vikend obeležila je nova pesma koju je Senidah objavila, u saradnji sa austrijskim reperom RAF Camora Osim što je pesma u samom  vrhu YouTube trending liste širom regiona, sa više od 6 miliona pregleda za samo 5 dana,  pesma se dosta slušala i u Austriji, Švajcarskoj i Nemačkoj. Poznata “striming” platforma Spotify, zvanično nije dostupna kod nas. Cifra od million slušanja samo pokazuje interesovanje evropske publike i naših ljudi iz dijaspore za duet Senidah i Rafa Kamore. Spot za ovu pesmu sniman je u Barseloni, a Senidah, čija pojava ne prestaje da oduševljava Balkan od kako je objavila  pesmu Slađana, ne krije sreću što je ostvarila saradnju sa reperom koji je jedno od najzvučnijih imena evropske hip hop scene.
„Raf Kamora je super za saradnju i baš mi je drago što se ova saradnja desila. Barselona je jedan od mojih omiljena gradova, pa i Rafov, zbog čega je snimanje spota bio pravi spoj posla i uživanja,“ izjavila je muzička zvezda.
Njen spot za pesmu Slađana je za  samo 10ak dana manje imao milion pregleda, a za godinu i po dana ima preko 45 miliona pregleda. Do marta 2018. godine niko nije znao za nju, a onda ju je Slađana proslavila u celom regionu. Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, glavna je tema na muzičkoj sceni i pravo osveženje koje se dugo čekalo. Njene pesme su nezaobilazne na nastupima najvećih muzičkih zvezda. Njen zvuk je mešavina R’n’B muzike sa repom. Slušaj muziku koja te pokreće na omiljenom Radiju S3.

PREPORUČUJEMO