Selena Gomez ’’oborila’’ Instagram fotkom bez šminke

Datum:
09.10.2019

Selena Gomez je juče objavila selfie na Instagramu, koji je postao jedna od najlajkovanijih objava ikad na ovoj društvenoj mreži. Na fotografiji koju je objavila ona ne skriva svoje nesavršenosti. Nema ni malo šminke, čak joj se vide i bubuljice. „Ovo sam ja, sve vreme,“ napisala je ona ispod slike, koja trenutno ima trenutno ima preko 8 miliona lajkova i njena je druga najlajkovanijaobjava za sada. Selena Gomez je četvrta najpraćenija osoba na Instagramu, a nedavno je izjavila da je samu sebe ograničila što se tiče korišćenja Instagrama i provođenja vremena na istom.
„Društvene mreže grozno utiču na moju generaciju. Razumem da je dobro koristiti ovu platformu za različite stvari, ali plaši me kada vidim koliko mladi izlažu sebe javnosti.“
Selena je među najuticajnijim osobama među mlađom populacijom, sa velikim brojem fanova. Njeni fanovi se od 2012. godine nazivaju Selenatori. 2016. godine je bila najpraćenija osoba na Instagramu, a trenutno ima čak 157 miliona pratilaca. 2017. godine na Netfliksu izašla njena hit serija  TH1RTEEN R3ASONS WHY koja je za kratko vreme postala najpopularnija serija na Netfliksu i time ušla u istoriju. Ona je bila glavni producent sa svojom majkom, a zanimljivo je to što je zbog bolesti morala da čeka 9 godina da bi realizovala svoju ideju da se njena omiljena knjiga ekranizuje. Dobila je veliki broj nagrada, bila je nominovana 120 puta a od toga 81 put je osvojila nagradu za koju je bila nominovana. Bivša devojka Justina Biebera, koji se nedavno oženio Hailey  prilično je usporila tempo od 2017. godine kada je  imala transplataciju bubrega. Poslednju pesmu je objavila u martu ove godine I Can't Get Enough.  

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI