Sara Jo o Angellini

Datum:
29.01.2020

Sara Jo o Angellini na  dodeli MAC nagrada  je imala samo reči hvale. Sara je odušila publiku u Štark Areni i gledaoce koji su pratili događaj putem interneta i malih ekrana. Jedna od trenutno najvećih mladih pop zvezda je imala nastup specijalno osmišljen i režiran samo za tu priliku.
“Itekako nam je trebalo nešto kao što je MAC, ne samo zbog nominacija, nego i zbog te velike scene i mogućnosti da izvedeš neku svoju pesmu na potpuno drugačiji način, i da te publika doživi i upozna na drugačiji način”
Na crvenom tepihu je ekipa Radija S3 intervjuisala vlasnicu hita Mili, mili. Tom prilikom pitali smo je da li postoji od mladih izvođača sa domaće scene čiju muziku voli. Pogledajte intervju: Sara obožava Angellininu boju glasa i smatra je jednom od najtalentovanijih izvođača na domaćim prostorima. Angellina je nedavno objavila novu pesmu Sijam, koja je za svega par dana postala hit. Do pre samo godinu dana mlada pevačica je bila nepoznata. Onda je krenula da objavljuje pesme za koje je sama pisala muziku i tekst. Objavila je par pesama a prvi veliki uspeh je usledio sa pesmom Pile moje koju je objavila u junu ove godine prošle godine. Za sebe kaže da najemotivnije pesme piše kada se zatvori u svoja četiri zida.
– Ja sam najsrećniji depresivac, vrlo sam komunikativna i otvorena i nasmejana, ali imam svoj mrak koji rešavam u četiri zida. Nisam tužna osoba, ali imam periode. Tad se zaključam u svoju sobu i to je vreme samo za mene i papir i olovku.
Pesmu Sijam odlikuje Angellinin prepoznatljivi vokal, kojim poslednjih meseci osvaja muzičku scenu i stihovi bez kojih retko koji nastup domaćih izvođača prolazi.
Da ti sijam, samo da ti sijam Vidi blistam noću za tebe, ej Ti mi sviraš, ja ti stalno igram Mrakom prijaš - dalje od mene
Sara Jo o Angellini o Angellini ima jako lepo mišljenje, kao i većina kolega iz branše, pa ne sumnjamo da Angellinu tek čeka blistava karijera. Uživajte u njenim pesmama na omiljenom Radiju S3!

PREPORUČUJEMO