Rita Oro odala počast Aviciiju

Datum:
09.12.2019

Rita Oro odala počast Aviciiju, zajedno sa Adamom Lambertom i Davidom Guettom, na humanitarnom koncertu koji je održan pre par dana u Areni u Stokholmu. Sva sredstva prikupljena na koncertu na kojem je bilo preko 60 000 fanova tragično nastradalog Aviciija, uplaćena su udruženjima koja se bore za prevenciju samoubistva i očuvanje mentalnog zdravlja. Rita Oro odala počast Aviciiju Rita Oro odala počast Aviciiju, zajedno sa bednom koij je brojio 30 članova  izvela njihov duet Lonely Together. Nastup je završila tako što je napravila srce rukama.
 „Hvala Aviciijevoj porodici što je organizovala ovaj koncert kako bi podigla svest o mentalnom zdravlju, posebno u muzičkoj industriji,“ napisala je pevačica na svom Instagram profilu.
Koncert se LIVE prenosio na Facebooku i YouTubu, a sem poznatih umetnika, u publici su sedeli i članovi švedske kraljevske porodice. Pogledajte ceo koncert: Švedski DJ Avicii umro u 28. godini, aprila 2018. godine, u Muscatu, u Omanu. Od 2016. godine nije nastupao uživo, ali je nastavio da se bavi muzikom u studiju. Prva posthumna pesma objavljena je ove godine, malo uoči godišnjice njegove smrti. Pesmu SOS, koja je snimljena uz pomoć Aloe Blacca, prati jednostavan video pun poruka koje su fanovi uputili legendarnom Timu Berglingu, koji će zauvek ostati upamćen kao Avicii.

PREPORUČUJEMO