Prijatelji se ponovo okupljaju

Datum:
24.02.2020

Prijatelji se ponovo okupljaju, potrvrdila je sinoć glumačka ekipa legendarne serije. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry najavili su specijal fotografijom na Instagramu, ispod koje su napisali „Dešava se.“ Nezvanično informacija je da če snimiti specijalnu epizodu serije, kojom se najavljuje početak rada striming servisa HBO Max.
 
View this post on Instagram
 

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Za ovu jednosatnu epizodu, svaki od glumaca će biti plaćen između 3 i 4 miliona dolara, što je čak 4 puta više od honorara koji su dobijali u poslednjoj sezoni. Tada je svako od njih bio plaćen neverovatnih milion dolara po epizodi. Još u januaru se pričalo o ponovnom okupljanju najpoznatijih prijatelja na svetu, ali su tada čelnici striming servisa HBO Max izjavili da nema finalnog dogovora, ali da je zbog interesovanja javnosti moguće ponovno okupljanje ekipe. Jedan od najvećih fanove kultne serije je Selena Gomez, koja često ističe koliko voli ovu seriju. Nedavno je gostovala u emisiji Ellen show, u specijalnom izdanju koji je vodila Jennifer Aniston. Tada je ispričala koliko je bila oduševljena kada je prvi put videla Jenn.
„Izlazila si iz toaleta, a ja sam ulazila sa mamom. Sećam se da mi je srce stalo i okrenula sam se ka mami i rekla „Evo je Jennifer Aniston,“ - ispričala je Selena. „Gledala sam epizode svakog četvrtka u 10:30 uveče na kanalu 33. Plakala sam kada se serija završila, zbog čega mi je sad toliko drago što ljudi mogu da je gledaju, jer je zaista kultna serija.“
Selena je još ranije u intervjuima  više puta objasnila da su se ona i Jennifer Aniston upoznale preko zajedničkog menadžera i da su u međuvremenu postale bliske. Prijatelji se ponovo okupljaju, a ako ste dete osamdesetih i devedesetih, onda jedva čekate specijal epizodu serije koja je obeležila jedan period naših života. Prva epizoda se, verovali ili ne, emitovala pre čak 26 godina!

PREPORUČUJEMO