Ostajem kod kuće zato što

Datum:
24.03.2020

Ostajem kod kuće zato što je sada više nego ikada važno da budemo tu, u svojoj kući. Pozovi nas na 011 40 40 456 nastavi rečenicu Ostajem kod kuće zato što...Sve poruke koje budemo emitovali u programu dobijaju jedan od poklona koji su pripremili Radio S i prijatelji kao mali znak pažnje. Ostajem kod kuće zato što Akciju su podržali poznati poput Lene Kovačević, Igora Simića, Sare Jo.
Želim da poručim da ja sedim kod kuće, u totalnoj izolaciji. Jednostavno, na taj način spašavamo jedni druge.- poruka je Lene Kovačević slušaocima Radija S. Ostajem kod kuće da bi se što pre vratili normalnom životu.  - rekao je Igor Simić za Radio S Ostajem kod kuće jer u ovom trenutku treba biti savestan, odgovoran, disciplinovan.- poručila je slušaocima Sara Jo.
Na tebe je red! Pozovi nas na 011 40 40 456  i nastavi rečenicu. Radio S i prijatelji su spremili 500 poklona kao mali znak pažnje. Slušaj više pesama koje voliš na omiljenom Radiju S. Najbolja domaća pop i rok muzika koju možeš da slušaš sa bilo kog uređaja čeka te na na Radiju S, gde god se nalaziš. Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO