One direction se ponovo okuplja

Datum:
10.12.2019

One direction se raspao pre skoro 5 godina, a Liam Payne je izjavio 8. decembra, gostujući u jutarnjem programu  jednog britanskog televizijskog kanala, da misli da će se momci okupiti u naredne dve godine. One direction Liam se konačno video sa  Harryjem Stylesom  prvi put posle 3 godine  i sa oduševljenjem je prepričao taj susret u emisiji. Pevač je dodao da svi članovi benda nisu prijatelji u privatnom životu, ali da među njima nema loših odnosa. Grupa se raspala 2015. godine, u martu mesecu,  kada su se Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson i Niall Horan dogovorili da će se ubuduće posvetiti solo karijerama. Oni su uz Zayna Malika bili prva, originalna postavka benda koja je karijeru počela nastupom u X faktoru 2010. godine. Brzo nakon toga  Simon Cowel ih je spojio u bend One direction koji je postao jedan od najpopularnijih i najuspešnijih muških bendova na svetu. One Direction je ostavio veliki trag u muzici, tako da svaku aktuelnu mušku grupu porede sa njima, pa i čuveni sastav BTS.  Njih često nazivaju korejski 1D.
BTS deluje kao veoma teška grupa da budeš u njoj. Mislim da ja ne bih uspeo da uđem, zbog njihovog vojničkog igranja, koje je neverovatno, svi oni odlično pevaju i solo, imaju mnogo različitih stilova. I naravno, ja ne pričam korejski.- izjavio je tada Liam.
Liam je objavio u petka, 6. decembra svoj  debi album  LP1 na kojem se našla i pesma All I Want (For Christmas), koju je objavio krajem novembra. One direction će se, nadamo se, zaista ponovo okupiti i obradovati fanove novim pesmama, a do tada uživajte u prazničnoj čaroliji uz divnu baladu Liama Payna.

PREPORUČUJEMO