Odašiljač spreman za Svetsko prvenstvo!

Datum:
26.06.2018

Jedan tim srcem svim! Navijamo za Orlove! Steva zna sve o fudbalu. a Šilja zna kako da izvuče iz njega najzanimljivije informacije. Oni će podeliti to sa tobom! I to na način na koji nisi navikao da slušaš u sportskim pregledima! Steva je naš najbolji sportski novinar… Doduše, i jedini je naš sportski novinar. Ali i da nije, sigurno bi bio najbolji jer on zna skoro sve o svim sportovima i o svim sportistima. Malo više zna o sportistkinjama. I šta vole i šta ne vole. Slušaj Radio S i Sve o vaterpolu sa Stevom i saznaćeš da je on i njihove porodice upoznao… Majke, očeve, braću, sestre… Ujke, ujne, tetke, teče… Babe i dede… On zna i koji dogovor iz svlačionice fudbaleri nisu ispoštovali. Zna koja će se akcija igrati kada košarkaš pozove »rogove«. Zna i šta će se igrati kada odbojkašica pokaže akciju prstima iza leđa. Hm, malo ispod leđa. On vidi i šta vaterpolisti rade ispod površine vode.

Zato slušaj Sve o Mundijalu  sa Stevom na Radiju S.

Saznaćeš da li vaterpolisti  puštaju nokte da bi grebali protivnike. Stevu  možete pitati i šta jedu rukometaši na dan meča. Ili šta nikako ne jedu. Zna i koliko šahisti spavaju pred meč… I koja je atletičarima omiljena pesma… I kako se zovu njihovi kućni ljubimci… Njega koleginice pitaju šta je remplovanje u fudbalu… I šta je cepelin u rukometu… On ima strpljenja da im objasni… Čak i šta je pasivan ofsajd… On sve to zna… A ako ne zna, pita ove što znaju…

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI

Irena i Ivan spremni za Brazil

Fudbalska manija nije zaobišla ni voditelje jutarnjeg programa!Naši fudbalski čarobnjaci, legendarni navijači sa srpske Kopakabane (Ade Ciganlije) spremni za sredu.