100 najvećih zvezda na karantinskom koncertu

Datum:
16.04.2020

100 najvećih zvezda  održaće u nedelju karantinski koncert One World: Together At Home (Jedan svet: zajedno kod kuće). Ovo je specijalni događaj, globalni dobrotvorni koncert, kojim se podiže svest i doprinosi finansiranju za globalnu borbu protiv virusa COVID-19. U ovom jedinstvenom šou programu u kome će nastupiti neke od najvećih zvezda današnjice. 100 najvećih zvezda Ovaj događaj predvodi  Lady Gaga, a ekskluzivne nastupe i pojavljivanja imaće: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz grupe Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris i Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan i Stevie Wonder. Dvosatni program vodiće poznati američki trio večernjih emisija: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert i obuhvatiće nastupe najvećih svetskih zvezda koje doniraju multimilionske iznose fondu za solidarnost Svetske zdravstvene  organizacije. Emisija će 18. aprila u 20 časova po vremenu na istočnoj obali SAD biti istovremeno na televizijama ABC, NBC, CBS, iHeartMedia i Bell Media.

“Treba da ispričamo priče i proslavimo zajednicu koja je u prvim redovima – zdravstvene radnike. Želimo da ukažemo na ozbiljnost ovog istorijskog kulturnog pokreta bez presedana i želimo da slavimo i ohrabrimo moć ljudskog duha. Sklonite svoje novčanike i zavalite se i uživajte u predstavi koju svi zaslužujete ” izjavila je Lady Gaga u video obraćanju tokom prošlonedeljne konferencije za novinare SZO.

100 najvećih zvezda Ovaj program će ohrabriti gledoce uz eksluzivna pojavljivanja svetski poznatih muzičara, sportista, komičara sa glavnim ciljem da se gledoci edukuju i informišu o rizicima virusa COVID-19, prevenciji i lečenju. Prenos će obuhvatiti intervjue sa stručnjacima Svetske zdravstvene organizacija kao i priče “sa prve linije” medicinskih radnika širom sveta, o njihovoj hrabrosti i požrtvovanosti kao podsetnik za hitno reagovanje u ovom trenutku. Da bi pratili ovaj događaj iz svog doma, doboljno je da se prijavite na ovaj link. Ostani kod kuće i uživaj u više pesama koje voliš na Radiju S! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije.

PREPORUČUJEMO