Nataša Bekvalac zakazala koncert u Areni

Datum:
03.09.2019

Nataša Bekvalac zakazala koncert u Štark Areni za sledeću godinu i to na Dan zaljubljenih, 14. februara. "Mala plava" je ovog leta imala turneju po regionu, a kako vidimo po društvenim mrežama, krenula je sa  pripremama za svoj najozbiljniji i najveći koncert do sad. U društvu najbližih saradnika je juče posetila Štark Arenu, prošetala po njoj, nakon čega ju je obuzela trema.
- Šta ćemo da radimo? Je l' može rikverc? Je l' može puj-pike, ne važi? Imala sam divan i miran život... - našalila se Mala plava.
Ispod snimka koji je objavila na svom Instagramu i Facebook stranici, napisala je:
Nema nazad devojko😂😂😂😂😂😂14.02.2020.
Sem na društvenim mrežama, ovim povodom se još uvek nije nigde oglašavala. Poruku podrške uputili su joj fanovi kao i mnogobrojne kolege. Pre manje od dva meseca  Nataša je objavila pesmu Dođi mami. Autor pesme je Coby koji je uradio za nju i njen veliki hit Mala plava, koji ima preko 32 miliona pregleda na YT. Poslednjih godinu dana Nataša se dosta posvetila karijeri. U novembru prošle godine objavila je duet sa Magla bendom, Neprijatelj, koji je neprikosnoveni hit posle skoro godinu dana. Ovu pesmu i Mala plavu publika na Natašinoj letnjoj turneji je pevala u glas sa pevačicom. Nataša Bekvalac zakazala koncert za 14.02. Lexington band za 08.03., tako da možem reći da nas očekuje sledeće godne serija dobrih koncerata, a do tada uživajte u njihovim najvećim hitovima na Radiju S3.

PREPORUČUJEMO