Miss Americana – dokumentarac o životu Taylor Swift

Datum:
23.01.2020

Miss Americana – dokumentarac o životu Taylor Swift izlazi 31. januara na Netflixu. Svetska premijera filma je danas na filmskom festival Sundance, a oficijalni trejler možete videti sad: Trejler je izašao pre manje od 24 h, a već ima skoro 2 miliona pregleda. ''Miss Americana'' je priča o mladoj zvezdi, a kažu da je ovo iskrena priča koja otkriva do sada nepoznate stvari o jednoj od najpoznatijih umetnica današnjeg vremena, Taylor Swift. Dokumentarac govori o životu pevačice i njeno prihvatanje uloge tekstopisca, performera, ali i žene koja u potpunosti koristi glas koji ima. Pevačica je najavila dokumentarac kada je šira javnost saznala da joj Scooter Braun brani korišćenje njene muzike u njemu, s obzirom na to da je on vlasnik svih njenih mastera. Zbog toga, premijera dokumentarca bila je pod znakom pitanja zbog prava na muziku korišćenu u njemu, a koja je u vlasništvu izdavačke kuće Big Machine i Scootera Brauna. U filmu ćemo videti dosta toga vezano za njen privatan život, pre svega odnos sa mamom Andreom, koja je trenutno bolesna. Za Taylor, Andrea nije samo majka, već i najbolja prijateljica i najbitnija osoba u životu.
„Ona je sila koje me vodi kroz život. Pre bilo koje odluke koju donesem, prvo pričam sa njom. Zbog toga je velika stvar što uopšte govorim o njenoj bolesti,“ rekla je Taylor.
Taylor je  javnosti prvi put otkrila istinu o bolesti majke 2015. godine. Iako se sa bolesti uspešno izborila, u martu 2019. bolest se vratila
„Moja mama ponovo vodi bitku sa bolesti. Ovo me je naučilo da postoje pravi problemi, a onda svi ostali,“ rekla je ona tada.
Film je režirala Lana Wilson, a film će biti dostupan poslednjeg dana janura. Slušaj hitove na maksimum na omiljenom Radiju S4.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI

Taylor Swift izdaje novi album Lover

Taylor Swift izdaje novi album Lover 23. avgusta, koji će imati 18 pesama u kojima će glavna tema biti ljubav, iako je dosada bila poznata po pesmama koje govore o njenim iskustvima iz tinejdžerskog i mladalačkog doba.