Marko Louis najavio online koncert

Datum:
23.03.2020

Marko Louis najavio online koncert za četvrtak, 26. marta u 18h na svom Instagram profilu. Dovoljno je samo da pratite Live na njegovom Instagramu. Njegov  nastup, kao i ostali kulturni javni događaji, otkazan je zbog epidemije virusa korona.
"Nadam se da najpozitivnije moguće provodite ovo vreme u karantinu. Pošto su svi koncerti odloženi, rešio sam da održim jedan karantinski onlajn koncert za vas i za mene. Napišite mi u komentarima ako imate posebne želje za pesme koje bi želeli da čujete. Online sešion je zakazan u četvrtak u 18 časova na Instagram lajvu. Stay tuned & stay home", napisao je muzičar na svom Instagram profilu.
Marko Louis najavio online koncert Posle uspešnih koncerata po celom regionu Marko Louis je trebalo da održi veliki koncert u Beogradskoj Kombank Dvorani u sklopu treće sezone “Beskraj Tour by Barcaffe” 29. aprila. Posle tri studijska albuma i jednog “Live” albuma, Marko je nedavno objavio prvi singl “Ninana”, koji najavljuje njegov četvrti album. Markova verzija pesme “Rockabye” pod nazivom “Svet je u nama” u saradnji sa Clean Bandit i Tuborgom, privukla je veliku pažnju u celom regionu. Publika je ovu pesmu nazvala “motivacionom”. Kada je zvanično objavljeno da će imati koncert u Kombank Dvorani, Marko je izjavio:
“U Beogradu je sve počelo i ovde igram na domaćem terenu :) Kao da nastupam pred velikom rodbinom. Uvek kada gledam u publiku na koncertima u Beogradu, imam osećaj da svakog poznajem i da smo bliski. Prvi put nastupam u divnoj Kombank Dvorani i mislim da nas fotelje neće sprečiti da ustanemo i da đuskamo. Čak mislim da je vreme da se popnemo na fotelje ;)”.
Marko Louis najavio online koncert! Uključi se u Live na njegom instagram profilu, u četvrtak, 26. marta u 18h, a do tada uživaj u njegovim hitovima na Radiju S i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO