Lady Gaga se vratila na scenu u velikom stilu

Datum:
28.02.2020

Lady Gaga se vratila na scenu u velikom stilu pesmom Stupid Love, koju je objavila pre samo 10 sati. Ovo je njena prva pesma posle duže pauze i njen prvi singl sa novog albuma.
Ti si onaj koga sam čekala. Moram prestati sa tim plakanjem. Niko me neće izlečiti ako ne otvorim vrata - stihovi su pesme u čijem futurističkom spotu se pojavljuje sa ružičastom kosom.
Futuristički spot prikazuje borbu plemena koji su opstali na planeti, a neverovatno je što je ceo spot snima mobilnim telefonom. Boje koje su dominantne u spotu nisu slučajne. Pevačica  uveliko promoviše svoju kozmetičku liniju "House of Gaga" i upravo su ove boje zaštitni znak ovog brenda. “Stupid Love” je prva pesma koju je objavila nakon filma “A Star Is Born”.Ovom pesmom se vratila svojom starom zvuku ispunjenom elektronikom. “Sve što želim je bila ljubav, želim tvoju glupu ljubav”, poručuje pevačica u pesmi. Poslednji album Lady Gaga je objavila pre čak 4 godine. Ovo će biti njen 6. po redu album. Teorije fanova su da će se novi album zvati Chromatica, jer se Gaga kroz celu pesmu bori za istu. Lady Gaga je u poslednjih godinu i po dana konstantno u centru pažnje, od kada je izdala pesmu Shallow (soundtreck iz filma A Star Is Born). U oktobru mesecu 2019. soundtrack za film A Star Is Born osvojio je nagradu za komercijalni uspeh albuma. Ovo je još jedna nagrada u kolekciji Lady Gage. Prema Recording Industry Association of America ovaj nagrađivani, duet - zvanično je dosegao dvostruki platinasti status. Pesma Shallow je osvojila dva Grammyja, uključujući i onaj za najbolji pop duo/group performance, Oskara, Zlatni globus i još brojne nagrade tokom 2019. godine. Malo je poznato da je u periodu od 2005. do 2007. godine, nastupala na raznim festivalima i rok koncertima i pisala pesme za Britney Spears i The Pussycat Dolls. Otac joj je dao ultimatum da ukoliko ne postane zvezda u narednih godinu dana mora da se vrati na fakultet. Pevačicu su 2007. uočili čelnici  izdavačke kuće Interscope Records i ponudili joj ugovor. Naredne godine, Gaga je izdala svoj prvi studijski album po imenu The Fame. Singlovi Just Dance i Poker Face su dospeli na prva mesta muzičkih lista u mnogim zemljama i postali među najprodavanjim ostvarenjima svih vremena. Lady Gaga se vratila na scenu u velikom stilu, ostaje samo sa nestrpljenjem očekujemo ostale pesme, a do tada slušajte njene hitove na Radiju S2!

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI