Lady Gaga odložila novi album zbog pandemije

Datum:
25.03.2020

Lady Gaga odložila novi album zbog pandemije, koji je trebalo da izađe u aprilu mesecu. Ovo će, inače, biti njen šesti po redu studijski album koji će nositi ime Chromatica.
„Želela sam da vam kažem da sam, nakon mnogo razmišljanja, odlučila da odložim izdavanje albuma Chromatica. Novi datum ću objaviti uskoro. Ovo su strašni trenuci za sve nas, iako verujem da je umetnost najjača stvar na svetu i da u ovim trenucima treba jedni drugima da podarimo ozdravljenje, ne osećam da treba sada da objavim album, u trenutku globalne pandemije “ - napisala je juče na svom Instagram profilu.
Ovih dana prioritet joj je pomoć ugroženima i lekarima kojima nedostaje medicinska oprema. Dodala je i da je za fanove imala spremna mnoga iznenađenja, uključujući jedno na festivalu Coachella, koji je sada pomeren za oktobar. Pesma  Stupid Love, koja je izašla pre 3 nedelje, ima već 50 miliona pregleda. Album je trebalo da izađe 10. aprila, kako je najavila početkom marta. Postojale su i neke medijske spekulacije da su Ariana Grande i BLACKPINK snimile pesme za Gagin novi album. Gaga i Ariana nedavno su se zapratile na Instagramu, od kad Ariana lajkuje svaku moguću objavu svoje koleginice. Insajderi su na forumima koji se bave muzikom ‘’otkrili’’ da su njih dve snimile klupski hit, koji će se dobro kotirati na top listama. Inače, Gagin prvi singl sa albuma, Stupid Love, radio je čuveni Max Martin, sa kojim je Ariana sarađivala na nekoliko pesama, uključujući pesme Break Free i Bang Bang. Lady Gaga odložila novi album zbog pandemije, do tada slušaj Stupid Love i njene stare hitove na Radiju S4. Slušaj radio uživo, preko weba, ili skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI