Koncert Ariane Grande u Beču

Datum:
06.09.2019

Koncert Ariane Grande u Beču je već danima tema njenih fanova. Grande je nastupila 3. septebra u austrijskoj prestonici. Ovo je samo jedan u nizu koncerata tokom Sweetener turneje. Na prve taktove pesama Raindrops i God Is a Woman publika je počela da skadira. Sam koncert je trajao sat i po vremena, a ni scenski efekti ni video wall nisu zasenili njen raskošan vokal. Odmah nakon koncerta, napisala je na Instagramu:
Moji fanovi su divni, darežljiviji, nežni, puni ljubavi i razumevanja. Hvala vam za svu ljubav i razumevanje za moju situaciju. Ne znam šta sam uradila da zaslužim vašu nesebičnu podršku. Uvek ću vam davati sve od sebe. Hvala vam za prelepi, srećan koncert večeras. Značite mi sve. Srce mi je puno!
Koncert Ariane Grande je bio tema medija i pre samog eventa.  Cena karata za njen kocert u Beču je bila rekordna, jer i najjeftinija ulaznica koštala duplo više nego karta za koncert Justina Biebera u Beču. Karta za najgora mesta je koštala neverovatnih 106 evra! Osim tih karata, u ponudi su bile još dve vrste, od 112 i 135.6 evra! Koliko su koštale karte za Golden Circle, nije nigde navedeno. Pretpostavka je da su bile odmah rasprodate. Navodno je Ariana za ovaj koncert tražila cifru od neverovatnih milion dolara. Pogledajte kako je bilo na koncertu: Ariana Grande objavila pesmu In my head u julu na oficijalnom kanalu Vogue-a. Pesma je za manje od 24h imala preko 5 miliona pregleda. Ovo je jedna od njenih najintimnijih pesama sa aktuelnog albuma ”Thank u, next ” koji  je izašao u februaru ove godine. Slušaj hitove i ništa drugo na Radiju S2 i budi u toku sa novitetima svetske muzičke scene.

PREPORUČUJEMO