Jennifer Aniston i Brad Pitt - susret o kojem govori ceo svet

Datum:
21.01.2020

Jennifer Aniston i Brad Pitt  sreli su se preksinoć na dodeli SAG (Screen Actor Guild) nagrada koje dodeljuje američko udruženje filmskih glumaca. Ova manifestacija je održana po 26. put u Los Anđelesu 19. januara. Jennifer Aniston i Brad Pitt  su briljirali na sceni: ona je nagrađena za ulogu u seriji The Morning Show, dok je Brad proglašen najboljim glumcem zbog uloge u filmu Bilo jednom u Holivudu. Prava zabava je bila na crvenom tepihu, jer su svi prisutni snimili i fotografisali susret između njih dvoje, u bekstejdžu.  
 
View this post on Instagram
 

Me: Her earrings are from 1915! @jenniferaniston @sagawards #redcarpet #bradpitt @leightonjewels #diamondsareforever

A post shared by Town & Country Editor in Chief (@stellenevolandes) on

Čim su fotografije objavljene, na internetu je nastao pravi haos. Nostalgija fanova za vremenom u kome su Brad i Jen bili zajedno ne jenjava, pa su komentari na susret samo pozitivni. Posebno je postao viralan snimak u kome Brad gleda kako Jen dobija nagradu. Društvene mreže su mesto gde humor pre svega preovladava, pa su odmah krenule fotomontaže gde su ubacili u sliku i čuvenu Angelinu Jolie kao Grdanu između njih dvoje.
„O ovome ćemo jednog dana pričati deci,“ napisala je Jamie Lynn Spears, dok su drugi ubeđeni da će par jednog dana ponovo biti zajedno.
Na dodeli Zlatnog globusa, Pitt je sa novinarima izjavio da mu je Jen „draga prijateljica“ i da je uvek dobro videti je. Fotku koja je oborila instagram lajkovala je i Courteney Cox a citat koji je podeljen širom sveta na društvenim mrežama glasi:
- Ako Bred i Džen mogu ponovo da se spoje, i ako Megan i Hari mogu da napuste kraljevsku porodicu, u 2020. i vi možete sve -
Slušaj hitove i ništa drugo na Radiju S2 i uvek budi u toku sa najnovijim vestima iz sveta zabave i muzike.

PREPORUČUJEMO