Jelena Tomašević opet oduševila publiku

Datum:
05.09.2019

Jelena Tomašević opet oduševila publiku, kada je održala nastup na Paliću, u okviru svoje letnje turneje. Pogledajte snimak koji je poznata pop pevačica okačila na svom Facebook profilu:
Ovo je delic atmosfere od sinoc... Pevali ste sa mnom od pocetka do kraja koncerta i zato beskrajno hvala ❤️ ovo nam je sigurno bio jedan od najlepših koncerata ikada ❣️❤️😍 Svakako da su moji sjajni kompanjoni doprineli da uzivam jos vise u svemu @aleksandar_banjac @brankokoprivica @bunford @goran.evetovic #Pićuka ❤️❤️❤️ Video by @brankokoprivica 💛👏 -napisala je pevačica.
Jelena je ovog leta nastupala od Toronta preko Kruševca, Kotora, Sopota, Berana, Kopaonika, Moskve, Užica, Probištipa, Svilajnca, Zrenjanina sve do Palića. Jutros je zahvalila svojoj publici rečima:
Najveća nagrada koju mogu da primim je vaša ljubav na svakom koncertu 🤗❤️ Hvala svakom od vas ponaosob iz svih gradova sa ove letnje turneje! Volim vas od Toronta preko Kruševca, Kotora, Sopota, Berana, Kopaonika, Moskve, Užica, Probištipa, Svilajnca, Zrenjanina sve do Palića 😁💓😘🥰
Jelena Tomašević opet oduševila publiku pevanjem pop muzike i negovanjem izvorne muzike kojim je stvorila nove generacije publike. Od svojih muzičkih početaka Jelena je osvajala svojim glasom, brojna internacionalna i domaća prizanja samo su potvrđivala njen neverovatan talenat. Saradnja sa poznatim muzičkim imenima (Vlado Georgiev, grupa Biber, Željko Joksimović) otvorila su joj vrata samostalne karijere u toku koje je snimila brojne hitove („Kad ne bude tvoje ljubavi”, „Jutro”, „Nema koga”, „Oro”…), između ostalog i dva albuma „Panta Rei” (2008) i „Ime moje” (2015). Bila je predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije sa pesmom „Oro“ i dobitnik je nagrade „Zlatna značka grada Beograda za doprinos srpskoj kulturi”. Učestvovala je u najvećim radijskim projektima na Balkanu, Zvezde pevaju zvezde, gde je u prvoj sezoni obradila pesmu Bitanga i princeza. Pesma Bijelog dugmeta u njenom izvođenju je dobila potpuno novi aranžman. Ova verzija se danas više peva i svira po klubovima od originala.

PREPORUČUJEMO