Hurricane predstavlja Srbiju na Eurosongu 2020

Datum:
02.03.2020

Hurricane predstavlja Srbiju na Eurosongu 2020 kao što su mnogi i priželjkivali i o čemu smo pisali još prethodne godine, kada su dospele u žižu javnosti. Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Boom Nikolić  sinoć su pobrale  simpatije, kako stručnog žirija, tako i publike  i predstavljaće Srbiju u Roterdamu na drugoj polufinalnoj večeri, 14. maja. Finale Eurosonga je 16. maja
„Eurovizijo stize vam Hurricane da vas sve raznese,“„Ove devojke toliko zrače harizmom i lepotom. Pobeda na Beoviziji i Evroviziji je zagrantovana ! SAMO NAPRED DEVOJKE,“ – samo su neki od komentara kada je pesma izašla na YouTubu 6. februara.
Grupa Hurricane je postala poznata u septembru 2019. godine, kada su objavile svoju prvu pesmu na srpskom jeziku Favorito koja je postala jedan od najvećih hitova 2019. godine u regionu. Još tada su Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić videli kao predstavnice Srbije na predstojećoj Evroviziji. Grupu Hurricane čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević! One su se proslavile pesmom Irma Marija koja je posvećena narodu ostrva Sveti Martin, koja govori o užasnom uraganu koji ga je zadesio. To je ujedno i njihova prva pesma. Sanja Vučić je inače nekadašnja učesnica Evrosonga, a Ksenija Knežević ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza. U novembru mesecu su objavile pesmu AVANTURA koja je za jako kratko vreme dospela na prvo mesto trending liste Youtuba i samo za 3 dana imala 2 miliona pregleda. Spot za ovu pesmu Ksenija, Sanja i Ivana snimile su na Karibima. Poslednjeg dana 2019. godine objavile su pesmu Brzi prsti. Članice ove grupe Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić imaju razloga da budu ponosne, jer su za kratko vreme privukla veliku pažnju na našoj muzičkoj sceni. Hurricane predstavlja Srbiju na Eurosongu 2020, a do tada uživaj u još više pesama koje voliš na omiljenom Radiju S.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI