Gazda Paja kod devojke prvo primeti šta priča

Datum:
11.07.2019

Gazda Paja kod devojke prvo primeti šta priča, rekao je u intervjuu za Radio S3! Osim o novoj pesmi Exploziv, koju je snimio sa Eminom, sa Gazda Pajom smo pričali i o njegovom privatnom životu. Okrio nam je koga smatra za najveću konkurenciju, kakve devojke voli, kako je izgledao njegov prvi poljubac i koliko može da preživi sa 1000 dinara. Pogledajte video sa gostovanja: Kao i svi poznati, i on dobija nepristojne ponude na društvenim mrežama. Jedna od njih bila je i ponuda za brak, uz koju idu i američki papiri. Gazda Paja, odnosno Pavle Bošković, rođen je u Beogradu 1987. godine. Muzikom se bavi od tinejdžerskih dana. Prvi nastup imao je pre 15 godina u Domu omladine. Prvi studijski album objavio je 2010. godine, a široj javnosti je postao poznat dve godine kasnije sa pesmom Čke beogradske, koja je postala veliki hit.
“Pesma je nastala tokom zezanja kod mene, drugari su snimali neku stvar, a ja sam sedeo na TA peći i lupkao ritam. Inspirisan situacijom u kojoj sam tada bio, iz mene je prosto izleteo tekst, a oni su se oduševili i rekli mi da moram da je snimim. Pesmu su razni DJ-evi puštali na žurkama u gradu, i ljudi su je odlično prihvatili”
Pre dve godine izdao je album pod nazivom Album, a početkom ove godine je snimio duet sa Jelenom Karleušom. Pesmu LaJK  su premijerno izveli na dodeli MAC nagrada. Pre mesec dana snimio je duet sa Eminom Jahović za pesmu Exploziv.  

PREPORUČUJEMO