Exit ima novi rekord u broju posetilaca

Datum:
09.07.2019

Exit ima novi rekord u broju posetilaca već prvog dana najvećeg muzičkog festivala u regionu! Već prve noći je kroz kapije na Petrovaradinu prošlo 56.000 od ukupno 200.000 posetilaca koji su bili na 40 bina i zona od 4. jula uveče do 8. jula ujutro. Pogledajte Official Aftermovie Sledeće godine, kada EXIT slavi 20. rođendan, jedan od vodećih svetskih festivala dostigao je svoj istorijski maksimum po brojnim parametrima, navodi se u saopštenju.
"Nikad duža lista hedlajnera učinila je da ove godine publika uživa na svim binama, a program na glavnoj bini je svakako najviše obeležio istorijski koncert jednog od najvećih svetskih bendova - The Cure, koji je naša publika čekala čak četiri decenije"
Ostanimo čisti, velika nacionalna kampanja, podigla je Srbiju na noge neposredno pred festival, a bila je intezivno promovisana na EXIT festivalu apelujući na posetioce da izaberu život bez narkotika.
Na dosad najspektakularnijem izdanju mts Dance Arene, čija produkcija je sadržala i staro vinčansko pismo, nastupale su vodeće zvezde svetske elektronske scene. Već prve noći je lestvica postavljena na energetski maksimum u zajedničkom nastupu Carla Coxa i Maceo Plexa, kao i tandemskoj rapsodiji Solomuna i Tale of Us od preko šest sati! Čast da zatvori ceo EXIT i mts Dance Arenu imala je najtraženija tehno zvezda današnjice Amelie Lens, koja je prve ovacije i skandiranje imena dobila već po izlasku na scenu! Inspirisana istorijom grupe The Prodigy i EXIT festivala, na samom kraju besprekornog seta Lens je pustila pesmu 'Firestarter', u čast preminulog pevača grupe Kita Flinta, što je izazvalo opštu euforiju kod publike.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI