Demi Lovato i Sam Smith objavili duet I’m Ready

Datum:
23.04.2020

Demi Lovato i Sam Smith objavili duet I’m Ready, a spotu su pevač i pevačica članovi Olimpijskog tima, uprkos tome što je Olimpijada otkazana, pa se pretpostavlja da su spot snimili pre početka pandemije virusa. Smith je za Apple music otkrio da je numera zvuči kao što bi zvučala grupa ABBA 2020. godine.
„Pesma pomalo zvuči kao nešto iz mjuzikla i to mi se dopada, a Demi i ja smo bili veoma inspirisani kada smo je snimali…“
Demi Lovato se vratila u svet muzike, numerom Anyone, koju je izvela na dodeli Grammy nagrada. U emotivnoj baladi, koja je rasplakala sve prisutne, a potom i sebe pevačica peva o zloupotrebi droge i alkohola. Bilo joj je suviše emotivno da otpeva numeru iz prvog pokušaja na dodeli nagrada: nakon što je otpevala prvi stih, morala je da stane, sabere se i potom izvede pesmu. Demi Lovato je na naslovnoj strani aktuelnog majskog izdanja magazina Harper’s Bazaar, a u intervjuu pričala je o prošlosti, porocima i odnosma sa kolegama. U delu intervjua, pričala je o prijateljstvu sa Arianom Grande, sa kojom se zbližila posredstvom menadžera Scootera Brauna.
„Dopada mi se činjenica da Ariana i ja imamo prijateljstvo puno podrške, jer tako nešto je teško naći. Dve žene koje su u industriji koja je takmičarskog duha, dok ceo svet stalno pokušava da zavadi žene – dobro je da nismo upale u tu zamku. Redovno pričam sa Miley. Sjajna je, volim je do smrti i uvek ću, uvek sam. Ali, mislim da je ona jedina osoba iz te ere, sa kojom sam i dalje u kontaktu,“ objasnila je i tako nagovestila da se ne čuje sa Selenom Gomez.
Sam Smith je prethodnog vikenda učestvovao u karantinskom koncertu One World: Together At Home (Jedan svet: zajedno kod kuće). Ovo je specijalni događaj, globalni dobrotvorni koncert, kojim se podiže svest i doprinosi finansiranju za globalnu borbu protiv virusa COVID-19. U ovom jedinstvenom šou programu nastupile su neke od najvećih zvezda današnjice. Nastupali su:  Lady Gaga, Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz grupe Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris i Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan i Stevie Wonder i mnogi drugi. Dvosatni program vodio je poznati američki trio večernjih emisija: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert. Uživaj u omiljenoj muzici na Radiju S2! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO