David Temelkov predstavlja novu pesmu premijerno na Radiju S!

Datum:
25.11.2021

David Temelkov nas je navikao na sjajne stvari, pa tako nam i ovog puta stiže nova pesma intrigantnog naziva „Neutješna glad“ koju premijerno slušamo sutra u 9h na Radiju S!

Pesmu prati još intrigantniji spot čija je premijera zakazana istog dana u podne na Davidovom YouTube kanalu. Spot je poput vrhunskog kratkometražnog filma koji prati odlična priča koja se do samog kraja gleda u jednom dahu.

„Postavljanje visokih očekivanja i standarda bili su jedini izbor i jedina smernica za ovaj spot! Pravi je izazov bio taj što sam saznao da je Netflix snimao seriju na istoj lokaciji gde je sniman i ovaj spot, stoga sam morao biti na nivou zadatka.“ – navodi David, a potom nastavlja: „Nikada do sada nisam toliko uživao kao u snimanju ovog spota, snimajući sa svojim prijateljima koji su glumom, bespoštednim davanjem i pozitivnom energijom učinili da ovaj spot bude na kraju to što je! Snimanje je bilo prava čast i zadovoljstvo!“

Sigurni smo da će vas ovaj ritam "zaraziti" na prvo slušanje i da ćete pesmu uvek pojačati na max kada je čujete na Radiju S.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI