BTS objavio Black Swan

Datum:
06.03.2020

BTS objavio  Black Swan, još jednu pesmu sa novog albuma Map of the Soul: 7. Pesma Black Swan je izašla ranije kako promotivni singl, ali od prekjuče je na YouTubu i spot za ovu numeru.  Pesma je debitovala na 4. mestu Billboardove liste Hot 100, čime je postala njihova najbolje rangirana pesma na ovoj listi. Pre samo nedelju dana su napravili neverovatan uspeh sa pesmom ON, oborivši YouTube rekord u prvim minutima premijere spota. Ova pesma za samo 8 dana ima neverovatnih 76 miliona pregleda. Spot je istovremeno premijerno gledalo neverovatnih 1,54 miliona gledalaca, što je najveći broj ljudi koji su istovremeno gledali premijeru spota na Youtubu – ikada. U PR saopštenju je rečeno da spot „simbolično prikazuje momke koji prihvataju svoju sudbinu, koja im je zacrtana i idu ka njoj, bez obzira na prepreke. Harizma koju momci nose i savršena koreografija sigurno će privući milione gledalaca širom sveta.“ Ovaj album je najavljen još prošle godine, a na dodeli Grammy nagrada istakli su da je ovo njihov najbolji album za sada.
“Biće jači, biće sve što očekujete da bude – biće jači i bolji. Ne smem da kažem više. Album je najtvrđi do sada ‘’ rekao je RM tada  novinarima.
Ovi momci iz Južne Koreje su očarali svet poslednjih godina. BTS je skraćenica za Bangtan Sonyeondan, što bi u grubom prevodu sa korejskog značilo ‘izviđači koji su otporni na metke’, ali su poznati i po imenima Bangtan Boys, Bulletproof Boy Scounts ili Beyond The Scene. Grupa je osnovana 2013. godine. Imaju jedan od najačih fandoma na svetu, koji zovu A.R.M.Y, a to su dokazali 2017. godine na dodelama Billboard nagrada, kada su dobili nagradu za najjači fandom, pobedivši Justina Biebera i Selenu Gomez. BTS objavio Black Swan, još jednu pesmu koja će verovatno obeležiti K Pop scenu 2020. godine. Slušaj hitove i ništa drugo na omiljenom Radiju S2!

PREPORUČUJEMO