Beli grad prvi u trendingu

Datum:
18.01.2021

Pesma Beli grad, duet Voyaga i Breskvice je prvi na trending listi  YouTuba već 3 dana. Najpopularniji par ZED generacije je poslednjih nedelja glavna vest jer su navodno raskinuli. Počelo je da se priča i piše o tome da više nisu zajedno kada su obrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža i uklonili natpis na svojim Instagram profilima "kinda married Voyage" i "kinda married Breskvica".

Njihovi fanovi su bili toliko razočarani raskidom, da su rešili da pokušaju na sve načine da ih pomire, pa čak i da snime pesmu kako o njihovoj ljubavi i naprave peticiju. jedna poznata Instagram stranica objavila je da će se ovaj mladi par pomiriti ukoliko jedna od fan stranica skupi 200.000 pratilaca.

- Ljudi, ima nade! Vojaž nam je rekao da ako jedan od Instagram fan profila sakupi 200.000 folovera, pomiriće se! Najmanje što možemo je da zapratimo i da se molimo – pisalo je u opisu objave na Instagramu.

Jedna od teorija je bila da je ovo marketinški trik zbog pesme "Beli grad" koju su najavljivali upravo za januar.

Pesma je izašla 15. januara, ima zavidan broj pregleda i neprikosnoveno prvo mesto na YouTube trending listi, iako je spot kolaž Voyagevih i Breskvicinih privatnih snimaka.

PREPORUČUJEMO