Duet koji je objeležio početak godine

Datum:
12.01.2021

Duet Dina Merlina i Senide koji je objavljen malo pre ponoći poslednjeg dana 2020. godine je jedna od najslušanijih pesama u regionu već 12 dana sa preko 5 miliona pregleda i od prvog dana se nalazi na samom vrhu trending liste YouTuba. Pjesma "Dođi" se dugo očekivala s obzirom na to da su mnogi predvideli da će biti hit.

Spot za pjesmu koji je napisao Dino Merlin sniman je u Sarajevu i Lukomiru, a režirao ga je slovenački reditelj Kukla koji je radio i spot za Dinovu pesmu ''Mi''.

 

- Posle duge i iscrpljujuće turneje ponovo sam pokušao da pronađem mir, pa sam odlučio da putujem u veliki grad gde sam saznao da ne mogu da budem sam. Tako su nastali prvi stihovi ove pesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas - izjavio je Dino Merlin.

Poznata pjevačica je oduševljena što je imala priliku da radi s Merlinom.

- Saradnja s Dinom za mene je ostvarenje snova, ovo je za mene sve, moje srce je puno kad slušam naše glasove zajedno. Dokazala sam sebi još jednom da je ostvarivo sve što želim celim bićem i dušom. Ovo je pravi dokaz i motivacija za dalje. Ništa nije nemoguće i sad slobodno mogu nastaviti da sanjam. Ova godina je definitivno bila drugačija za sve nas, vreme je čudno prolazilo i čudne stvari su se događale. Snimanje smo podelili u nekoliko faza, a svaki put naša energija se širila i postajala je jača. Otkrila sam i predivne delove u Bosni, upoznala drage ljude, a Dino me tako lepo čuvao i nije dopuštao da mi išta nedostaje

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI

Laku noć moja mala barbiko - LIVE

Laku noć moja mala barbiko je veliki hit Dina Merlina iz 1990. godine. Pesma se zapravo zove Ja sam na te naviko i nalazi se na albumu ,,Peta strana svijeta”. Publika ju je, međutim, nekako preimenovala u Laku noć moja mala barbiko.