Igor Simić - Daleko

Datum:
24.12.2020

Igor Simić - Daleko, četvrta obrada iz projekta ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE NOVI EX YU ZVUK je jutros u 9h premijerno emitovana na Radiju S, a spot možete pogledati  ovde:

''To je neka nostalgija, neka tuga, tuga za izgubljenom ljubavi.''- rekao je Igor Simić o ovoj pesmi i njegovom doživljaju iste u gostovanju u emisiji Dobro jutro Srbijo sa Irenom i Ivanom.

Daleko, legendarni duet Borisa Novkovića i Kemala Montena iz 2000. godine je doživeo potpuno novi zvuk u projektu ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE. Igor Simić je postao poznat javnosti nakon učešća na Beoviziji gde se plasirao za nastup na Eurosongu. Na muzičkoj sceni nalazi se od 2008. godine i jedan je od najuspešnijih muzičara naše današnjice. Oni koji su imali priliku da uživaju u noćnom provodu, sigurno su se zatekli negde na nastupu Igora Simića i Loco benda gde su zajedno nastupali u poznatim beogradskim klubovima.

Dvadeset godina kasnije, jedan od boljih mladih pop vokala je dao legendarnoj  pesmi potpuno novi zvuk u projektu ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE NOVI EX YU ZVUK.

Prijatelj projekta:  Forma Ideale

 

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI