Džejla Ramović - Ginem

Datum:
10.12.2020

Džejla Ramović - Ginem, druga obrada iz projekta ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE NOVI EX YU ZVUK  je jutros u 9h premijerno emitovana na Radiju S, a spot možete pogledati  ovde:

Mlada Džejla je dala potpuno novi zvuk  velikom hitu grupe Magazin iz 1998. godine koji je u originalu otpevala Jelena Rozga.

Pre tačno godinu dana, Džejla je izdala svoju pesmu Ruine, koja do sad ima preko 15 miliona pregleda.To je njena prva pesma koju je objavila od kada je pobedila u muzičkom takmičenju Zvezde granda, juna 2019. godine. Od samog početka takmičenja u prethodnoj sezoni bila je miljenica publike. Mentorka tokom takmičenja joj je bila Marija Šerifović koja je jednom prilikom izjavila da se pre 35 godina rodila Marija Šerifović a pre 16 godina Džejla Ramović. Na samom snimanju obrade Ginem, u našem projektu ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE NOVI EX YU ZVUK, Marija Šerifović je bila prisutna i davala joj smernice i bila podrška, kao pravi mentor i pevačica sa iskustvom jer je i sama učestvovala u drugoj sezoni projekta ZPZ kada je obradila čuvenu Čolinu Ti možeš sve al’ jedno ne. 

Prijatelj projekta:  Forma Ideale

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI