Billie Eilish objavila animirani spot

Datum:
04.08.2020

Billie Eilish objavila animirani spot za pesmu my future koji za 5 dana ima preko 25 miliona pregleda i u trendingu je širom sveta, a u Srbiji je trenutno na 17. mestu YouTube trending liste. Osamnaestogodišnja pevačica i kantautorka  predstavila je u spotu animiranu verziju sebe, što je prvi put da ona ima ovakav spot. S obzirom na to da je numera nastala u karantinu, Billie je za Apple Music otkrila kako je tekao proces stvaranja pesme.
„Stvaranje je bilo tako zadovoljavajuće. Napisali smo pesmu za dva dana. Kad smo mi u pitanju, to je ludački brzo. Ako bih bila iskrena, u poslednje vreme je tako. Ovo je najviše da smo radili u jednom periodu. Ali, imali smo savršene uslove. Već mesec dana smo bili u karantinu i pada je kiša,“ nastavila jeVokale smo snimili u Finneasovom studiju, koji je u podrumu njegove kuće. Znam da mi je trebalo dosta vremena da snimim glas kako sam želela. Uvek snimam iz više puta,“ izjavila je Billie za Apple music.
Billie je dodala da joj se jedna verzija snimka baš dopala.
„Kad smo to završili, nismo znali šta ćemo dalje, pa smo ušli u bazen i bila sam spremna da odem kući. Ali, onda sam mu rekla da moramo još malo da se „zezamo“ sa pesmom i… završili smo je u potpunosti te noći,“ navela je.
Billie Eilish objavila animirani spot, slušaj najveće hitove na Radiju S2! Najveći hitovi, S2, Tvoja priča, čekaju te gde god se nalaziš preko naše android ili IOS aplikacije.

PREPORUČUJEMO