Travis Scott - Highest in the room

Datum:
07.10.2019

Travis Scott je objavio novi singl nakon objavljivanja vesti da su on i Kylie Jenner raskinuli. Mnogi su komentarisali da je ovo sve, samo ne slučajnost. Slučajnost ili dobar marketinški potez, pesma Highest in the room je u trendingu u većem delu sveta, uključujući i Srbiju. Za 3 dana ima preko 17 miliona pregleda. U režiranju spota učestvovao je i sam Travis. Pesma je objavljena samo nekoliko dana nakon što su se pojavile glasine da su on i Kylie Jenner raskinuli. Oni su važili za najskladniji par u američkoj kraljevskoj porodici, kako inače mediji nazivaju porodicu Kardashian-Jenner. Prošle nedelje je osvanula vest da su njih dvoje raskinuli i to zbog prevare. Navodno je Kylie viđena sa bivšim dečkom, reperom Tygom, dok su Scotta optužili za prevaru sa manekenkom Rojean Kar. Kylie se nije oglašavala na temu prevare, ali Travis jeste. Naravno, sve je demantovao.
„Utiče na tebe kad pročitaš laži koje o tebi govore. Još jednom, priče o tome da varam su prosto neistinite. Fokusiran sam na život, muziku i porodicu u ovom trenutku i samo je to istinito,“ napisao je na Instagramu.
Američki reper, pevač, tekstopisac i muzički producent rođen je kao  Jacques Berman Webster II pre 28 godina. Njegovo scensko ime je, kako je sam izjavio, poteklo od njegovog strica koji se zove Travis, dok je Scott njegov nadimak. Prvi veliki ugovor potpisao je 2012. godine sa izdavačkom kućom Epic Records. Kylie  nije prva poznata osoba sa kojom je bio u  vezi. 2015. se govorilo da se viđa sa Rihannom. Sa američkom rijaliti zvezdom Kylie Jenner je bio u vezi od aprila 2017. godine, a 1. februara 2018. dobili su ćerku. Nedavno, Travis je izjavio da ne žuri s novom muzikom i da je upotpunosti posvećen novom albumu, ali još uvek ne zna kada će ga objaviti. Do tada uživajte u pesmi Highest in the room na Radiju S2.

PREPORUČUJEMO