Taylor Swift otpevala svoju najemotivniju baladu

Datum:
22.04.2020

Taylor Swift otpevala svoju najemotivniju baladu Soon You’ll Get Better koju je posvetila svojoj majci. Pevačica je ovu pesmu napisala za svoju mamu, Andreu Swift, koja već godinama boluje od teške bolesti, zbog čega je Taylor emocije pretočila u pesmu, ali je rekla da je nikada neće izvoditi. Tokom koncerta One World: Together At Home, rešila je da je otpeva i izvođenje je bilo nikada emotivnije.
„Mi smo kao porodica odlučili da se ova pesma nađe na albumu i na nju sam ponosna, ali ujedno mi je i veoma teško. Ne mogu da je pevam. Emotivno mi je teško da se nosim sa ovom pesmom. Teška je bila za napisati, teško ju je pevati. Teško mi je i da je slušam, ali muzika je takva nekad...“ – izjavila je Taylor  2019. godine ali je sada ipak otpevala.
100 najvećih zvezda  održalo je u nedelju karantinski koncert One World: Together At Home (Jedan svet: zajedno kod kuće). Ovo je specijalni događaj, globalni dobrotvorni koncert, kojim se podiže svest i doprinosi finansiranju za globalnu borbu protiv virusa COVID-19. U ovom jedinstvenom šou programu nastupile su neke od najvećih zvezda današnjice. Nastupali su:  Lady Gaga, Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz grupe Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris i Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan i Stevie Wonder i mnogi drugi. Dvosatni program vodio je poznati američki trio večernjih emisija: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert. Uživaj u omiljenoj muzici na Radiju S2! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI