Slobodno me rani – novi hit Edite Aradinović

Datum:
17.06.2020

Slobodno me rani – novi hit Edite Aradinović  obajvljen je pre manje od 24 sata a već je postao hit. Pesma ima preko 600 hiljada pregleda i već je na 7. mestu YouTube trending liste Srbije. Spot za pesmu Slobodno me rani je izazvao lavinu pohvalnih komentara na društvenim mrežama, kako zbog dobre pesme, tako i zbog smelijeg izgleda mlade pevačice Edita je ovom pesmom i individualnošću kojom zrači pokazala koliko je kvalitetna kao izvođač, ali i istakla svoje atribute oskudno odevena i u mrežastim čarapama.
"Ova devojka ne zna da snimi lošu pesmu", "ne znam da li je bolja pesma ili spot", "grmiš"... su samo neki od komentara na YouTubu.
Da li vam se desilo da ranite nekog muskarca, a da vam to nije bila namera? Pa se susrecete nakon nekog vremena, a strast ne jenjava? Ozivite svoju mastu i telo...plesite i oslobodite se svega, bar ova 3 minuta koliko traje pesma. Izvinite sto ste ovoliko cekali i hvala sto ste uz mene! Sa vama je svet lepsi! Volim vas!💕🦄 #SlobodnoMeRani – napisala je Edita na društvenim mrežama.
I ova pesma se više može okarakterisati kao pop, sa primesama trap i  rnb muzike, što je potpuno drugačije od folk muzike po kojoj je Edita pre pesme Magnum bila poznata. Edita karijeru počinje 2010. godine kada se pojavljuje u Zvezdama Granda. Iako je ispala u baražu, mnogi su je tad zapamtili, kao mladu nadu i sestru pevačice Indy. Tri godine kasnije postaje pevačica Ministarki, sa kojima je sarađivala sve do početka 2018. godine. Dok je bila članica Ministarki, nastali su poznati dueti poput pesme Poplava sa Acom Pejovićem 2013. godine, Zver sa Sašom Matićem  2015. kao i čuveni duet sa Severinom Uno momento. Ova pesma je izašla 2014. godine i sve do 2017. je bila najgledanija na YT u regionu. Prošle godine godine Edita objavljuje pesme Magnum, Životinje i Sobu i postaje prepoznatljiva po novom zvuku sa primesama trap i r’n’b zvuka. Slobodno me rani – novi hit Edite Aradinović slušaj na Radiju S3  kao i najveće hitove trap & rap muzike.

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI