Shawn Mendes i Miley Cyrus snimaju pesmu

Datum:
30.07.2019

Shawn Mendes i Miley Cyrus snimaju pesmu, potvrđeno je sad i zvanično na društvenim mrežama! Shawn Mendes domimira muzičkim svetom saradnjom sa Camilom Cabellom.  Njihova pesma Señorita je definitivno hit leta 2019. godine, sa preko 360 miliona pregleda za samo mesec dana.   Nakon brojnih insinuacija početkom ove godine, konačno je potvrđeno da će snimiti pesmu sa Miley Cyrus. Shawn Mendes i Miley Cyrus već su nastupali zajedno na sceni i to da dodeli  Grammy nagrada. Tada su i krenule  priče da pevačica i pevač rade na zajedničkoj pesmi, ali glasine nikada nisu potvrđene. Tada je Shawn izjavio:
Voleo bih da snimim pesmu sa Miley. Da, definitivno bih voleo da sarađujemo.
Izgleda da su insinuacije fanova bile tačne. Shawn je pre dva dana potvrdio da ima pesmu sa Miley, na svom twitter profilu:
Miley me je pitala: ‘Hej, da li želiš da radimo u studiju?’. Rekao sam: ‘Naravno’. Kada sam je upoznao, pokušavao sam da budem kul.
Detalji još nisu poznati, ali se pretpostavlja da će pesma izaći na novom albumu Miley Cyrus. Ona je nedavno  objavila novi album,  She is Coming,  a mesecima se šuška o mogućoj kolaboraciji sa Lanom Del Rey i Arianom Grande. Slušaj hitove i ništa drugo na omiljenom Radiju S2 i budi u toku sa muzičkim novitetima.

PREPORUČUJEMO