Severina LIVE na Radiju S

Datum:
11.09.2019

Severina LIVE za sve fanove balkanske zvezde, samo na Radiju S! Gostujući na Radiju S, Severina je otpevala neke od svojih najvećih hitova. Pogledajte VIDEO: Severina je najavila na svojim društvenim mrežama predstojeći koncert u Beogradu.
#MagicTour u beogradsku arenu stiže 23.11. Karte su upravo puštene u prodaju u sustavu tickets.rs! Jedva vas čekam sve vidjeti, bit će to dobra noc predosjećam. Vidimo se Beograde!
Ekskluzivno za slušaoce Radija S, otpevala je neke od svojih najvećih hitova. LIVE počinje pesmom ''Imaš pravo'', koju je izdala u decembru prošle godine. Kada je izašla, ovu pesmu su fanovi okarakterisali kao tipično njen pravac. Spot podseća na kabare, a tekst pesme u kojoj su se mnoge žene pronašle napisala je Marina Tucaković. Ova pesma je singl sa albuma “Halo”. U pitanju je grčka obrada koju u originalu izvodi Elleni Giannatsoulia. “Za sve nas osetljive,” napisala je Seve kad je objavila spot. LIVE se nastavlja izvođenjem numere ''Ostavljena'', pesme iz 2012. sa albuma ''Dobrodošao u klub''.
Ova pesma je posvećena svim ženama. Muziku i tekst sam napisala dok sam bila trudna. To su one moje male i hermetične melodije s tekstovima namenjenim svim ženama, kao svojevrsni nastavak pesama „Pogled ispod obrva“ ili „Šta me sad pitaš šta mi je“. Dok smo snimali album ona se svima učinila jako bliskom i emotivnom. Svi koji su preslušavali album su me molili da je ne zapostavim i da za nju snimim spot. Mislim da je emocija na koncertu u zagrebačkoj Areni bila na najvišoj točki mekoće i zato sam za video odlučila koristiti snimak sa zagrebačkog koncerta.- rekla je Seve 2013. godine, pošto je objavila spot.
Severina LIVE je upotpunjen i pesmom ''Otrove'', koju je snimila pre dve godine u kolaboraciji sa Jala Bratom. Za sam kraj LIVE-a pevačica je rekla:
Evo jedna pesma koju sam napisala  1999. godine. Išla sam u školu i pisala sam pesme kao mala. Bila sam genije, kao Mocart.
''Ja samo pjevam'' je jedan od njenih najvećih hitova sa sedmog studijskog albuma, od kojeg je prošlo čak 20 godina. Slušaj najveće Severinine hitove samo na Radiju S!

PREPORUČUJEMO

POVEZANE VESTI