AVANTURA grupe HURRICANE prva u trendingu!

Datum:
15.11.2019

AVANTURA grupe HURRICANE je za jako kratko vreme dospela na prvo mesto trending liste Youtuba i samo za 3 dana ima skoro 2 mimliona pregleda. Spot za ovu pesmu Ksenija, Sanja i Ivana snimile su na Karibima. Nakon velikog uspeha pesme Favorito koju slušamo na Radiju S3, nova pesma je postala još veči hit! Devojke su izjavile da spremaju još hitova za svoje fanove. Članice ove grupe Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić imaju razloga da budu ponosne.jer su za kratko vreme privukla veliku pažnju na našoj muzičkoj sceni. Favorito je prva pesma koju su objavile na našem jeziku, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić već vide kao predstavnice Srbije na predstojećoj Evroviziji. One su se proslavile pesmom Irma Marija koja je posvećena narodu ostrva Sveti Martin, koja govori o užasnom uraganu koji ga je zadesio. To je ujedno i njihova prva pesma.
Pesma koju ćete upravo čuti ima za cilj da ukaže na katastrofu koja je zadesila Karipska ostrva prošle godine (gde su i snimani kadrovi iz spota) i nosi u sebi poruku podrške ljudima koji prolaze kroz proces obnova svojih života! Ovom pesmom započinjemo nešto novo, pune entuzijazma i pozitivne energije. Želimo da se zahvalimo svim ljudima sa ostrva St. Maarten, koji su izdvojili vreme da učine ovaj video vrednim pažnje, rekla je Sanja u februaru prošle godine, kada je grupa i osnovana.
Hurricane je inače prvi srpski bend koji se prema I-Pluginu sluša na preko 100 radio stanica u svetu. Grupa ima svoj studio na ostrvu Sveti Martin. Ivana, Ksenija i Sanja su odličan spoj. Sanja Vučić je inače nekadašnja učesnica Evrosonga, a Ksenija Knežević ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza. AVANTURA grupe HURRICANE je izazvala lavinu pozitivnih komentara:
Mogla je Ivana Johnny Deppa dovesti da snima spot s njima😂 Ajmoo trending Balkan nummero #1 Koliko moćno zvuči kad Sanja kaže a ti da si moj Zevs a ja tvoja Hera. Moćno, energično, svaka čast!
Ovo su samo od nekih komentara na YouTubu.  Slušaj muziku koja te pokreće na Radiju S3 u uživaj u pesmi AVANTURA grupe HURRICANE!

PREPORUČUJEMO