Selena Gomez objavljuje pesmu Boyfriend

Datum:
08.04.2020

Selena Gomez objavljuje pesmu Boyfriend i deluxe verziju albuma „Rare“, kao poklon za sve svoje fanove širom sveta koji se nalaze u karantinu. Na ovoj deluks verziji albuma Rare naći će se  3 pesme, a izlazak albuma je najavljen za sutra! Pesma Rare je, podsećamo, objavljena u januaru ove godine i za manje od 3 meseca ima preko 65 miliona pregleda. Jedna od pesama na delux izdanju albuma nosi naziv Boyfriend, a Selena je na svom  Instagram profilu  objasnila da ova pesma nema veze sa njenom trenutnom situacijom.
„Mnogi od vas znaju koliko sam uzbuđena što ću objaviti pesmu Boyfriend. To je lagana pesma o padovima i usponima u ljubavi, ali i o tome da ti ne treba niko da budeš srećan. Napisali smo je pre ove krize, ali ako govori o današnjem vremenu, želim da budem jasna da dečko nije ni blizu vrha moje liste prioriteta. Kao i ostatak sveta, molim se za sigurnost, jedinstvo i oporavak tokom pandemije. Zbog toga, lično ću donirati fondu organizacije Plus 1, a od svake porudžbine u mojoj prodavnici, jedan dolar ići će u ovaj fond.“
Druga dve pesme nose naziv She i Souvenir, a pevačica je podelila i omot albuma  na svom Instagram profilu. Gostujući u emisiji Jimmyja Fallona u januaru, Selena je otkrila da postoji jedna posebna pesma za nju. Ta pesma je upravo Boyfriend. Selena Gomez objavljuje pesmu Boyfriend 9. aprila! Prati nas na društvenim mrežama i uvek budi u toku sa vestima sa svetske muzičke scene. Uživaj u omiljenoj muzici na Radiju S2! Skini aplikaciju za svoj android ili IOS uređaj, vidi koju pesmu trenutno slušaš i saznaj koje su poslednje tri puštene. Informiši se kroz dnevni sadržaj gde te takođe čekaju nagrade i korisne informacije. Čuvaj se i #ostanikodkuće.

PREPORUČUJEMO